Lås til døre i klubhus og baner

Elektronisk lås til klubhus og baner

Vi har fået installeret et elektronisk adgangssystem til klubhuset og alle baner. Adgang sker derfor alene med en personlig sekscifret talkode eller via MemberLink appen. Hvis du ikke har fået en talkode, skal du sende en mail til overlundtennisformand@gmail.com. Du kan vælge din egen talkode. Når du får en mail tilbage med at koden er aktiv, har du adgang til klubhus og baner.
Hvorledes du får adgang via MemberLink appen, kan du se nedenfor.
Husk at smække døren efter dig, så den er låst.

I en overgangsperiode indtil 22. maj 2022 kan du stadig få adgang til klubhuset med din nøgle. Her kan du finde nøgler til banedørene (se nedenfor). Efter denne dato kan din nøgle ikke mere anvendes til adgang.

Hvordan taster jeg koden.

Den gule og den røde lampe skal lyse. Du indtaster nu din personlige sekscifrede kode og afslutter med #. Den røde midterste lampe slukkes og en grøn lampe til højre lyser. Det betyder, at du kan åbne døren med håndtaget. Døren skal åbnes inden for 15 sekunder, ellers skal du igen indtaste din kode for at låse døren op.
Hvis du taster forkert, så start forfra og afslut med #. 

 

App til oplåsning

Du kan også åbne døren med MemberLink appen, som du downloader fra App store. Find Overlund Tennisklub på listen. Log på med dit brugernavn og password. Tryk på nøglesymbolet på den nederste linie og tryk derefter f.eks. på ”Dør klubhus”, så åbner døren nogle sekunder senere.

 

Adgang til banerne med nøgle

Dette gælder kun indtil 22. maj 2022. Herefter kan du alene få adgang med en kode eller via MemberLink appen.

Inde i klubhuset finder du nøglen til dørene til tennisbanerne på bordet.

Når du er færdig med at spille og vande banen, låser du lågen og lægger nøglen tilbage i klubhuset. Når du forlader klubhuset, smækker du døren i og den er nu låst.